Deeze keukens Helmond

Deeze keukens Helmond? Deeze keukens is een op een plek te vinden in Nederland en dat is in Helmond. Hier krijgt u geen standaard keukenopstelling maar proberen ze aan de hand van uw wensen en mogelijkheden een totaalconcept voor uw keuken aan te bieden. Niet alleen uw keuken maar de gehele ruimte word als totaalplan ontworpen bij Deeze keukens Helmond.

Ontvang de gratis keukenbrochures of bekijk de goedkoopste keukens van Helmond.

Deeze keukens HelmondDeeze keukens Helmond

Deeze keukens
Marshallstraat 6A
5705CN Helmond
0492-520475
www.deezekeukens.nl

Klantenservice Deeze keukens

Voor alle vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de klantenservice van Deeze keukens. U kunt in contact komen met de klantenservice van Deeze keukens door het contactformulier in te vullen. Dit contactformulier is te vinden onder het kopje contact op de website van Deeze keukens. U kunt de Klantenservice ook telefonisch bereiken. Het nummer van de klantenservice is: 0492 520475.

Deeze keukens Helmond Telefoonnummer

U kunt het filiaal in Helmond telefonisch bereiken indien u de klantenservice niet nodig heeft. In dit geval is er maar 1 vestiging dus is het telefoonnummer van het filiaal ook de klantenservice. Het telefoonnummer van Deeze keukens Helmond is: 0492 520475. U kunt ze alleen bereik op dit telefoonnummer onder de openingstijden. De openingstijden vindt u in het kopje hieronder.

 

Deeze keukens Helmond Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Helmond zijn:

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:30
Woensdag 10:00 – 17:30
Donderdag 10:00 – 17:30
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag * gesloten

Koopzondagen

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken? Bent u benieuwd of dit in het weekend mogelijk is? Deeze keukens Helmond is over het algemeen niet op zondag geopend. Het volledige overzicht van de  eventuele koopzondagen en geopende feestdagen is te vinden op de website van Deeze keukens.  Voor meer informatie kunt u op de site kijken.

Deeze keukens Helmond ervaringen

Mensen die net een nieuwe keuken hebben gekocht hebben vaak een uitgesproken mening over de desbetreffende keukenzaak. Deze meningen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Deze zijn vaker negatief dan positief. Dit komt doordat mensen sneller van zich laten horen als ze een slechte ervaring hebben met de aankoop van een nieuwe keuken. Ga er dus niet vanuit dat de ervaringen altijd volledig waar zijn.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Deeze keukens.