Grando keukens Helmond

Grando keukens Helmond? Deze winkel verkoopt naast keukens ook badkamers. Daarnaast doen ze ook renovatie. Grando bestaat al sinds 1965 en heeft dus al jarenlang ervaring op dit gebied.

Er zijn 32 vestigingen van Grando in Nederland te vinden. Grando keukens heeft grote keuze aan keukens en badkamers, van landelijk tot zeer luxe collecties. Grando helpt u graag uw droomkeuken waar te maken.

Ontvang de keukenbrochures – of bekijk de goedkoopste >>> keukens van Helmond.

 

Grando keukens HelmondGrando keukens Helmond

Grando keukens
Engelseweg 202
5705AJ Helmond
0492-545535
www.grando.nl

Klantenservice Grando

Voor alle vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de klantenservice van Grando keukens. U kunt in contact komen met de klantenservice van deze keukenwinkel door het contactformulier in te vullen.

Dit contactformulier is te vinden onder het kopje contact op de website van Grando keukens. Na het invullen van dit formulier krijgt u zo snel mogelijk reactie op uw vraag en/of opmerking.

Telefoonnummer

U kunt het filiaal in Helmond telefonisch bereiken indien u de klantenservice niet nodig heeft. Het telefoonnummer van Grando keukens Helmond is: 0492-545535. U kunt ze alleen bereiken op dit telefoonnummer onder de openingstijden. De openingstijden vindt u in het kopje hieronder.

Grando keukens Helmond Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Helmond zijn:

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag * 12:00 – 17:00

* Indien zondag geopend.

Koopzondagen

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken? Bent u benieuwd of dit in het weekend mogelijk is? Grando keukens Helmond is regelmatig geopend op zondag. Het volledige overzicht van de koopzondagen en geopende feestdagen is te vinden op de website van Grando keukens.

Grando keukens Helmond ervaringen

Mensen die net een nieuwe keuken hebben gekocht hebben vaak een uitgesproken mening over de desbetreffende keukenzaak. Deze meningen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Deze zijn vaker negatief dan positief.

Dit komt doordat mensen sneller van zich laten horen als ze een slechte ervaring hebben met de aankoop van een nieuwe keuken. Ga er dus niet vanuit dat de ervaringen altijd volledig waar zijn.

Bekijk Grando keukens ervaringen

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Grando keukens.