Keukenkampioen Helmond

Keukenkampioen Helmond? De keukenkampioen heeft 47 vestigingen daarvan zijn er 2 filialen in België gevestigd.

De Keukenkampioen Helmond hebben kwaliteitskeukens voor een heldere prijs, daarbij leveren ze de keukens snel, omdat de keukens uit eigen fabriek komen.

Bij Keukenkampioen draait alles om de kwaliteit. Daarom maakt en ontwerpt de keukenkampioen altijd zelf de keukens. U kunt ook uw eigen keuken in het 3D ontwerpen.

Is keukenkampioen de goedkoopste?

Ontvang de keukenbrochures of bekijk de goedkoopste >>> keukens van Helmond.

Keukenkampioen HelmondKeukenkampioen Helmond

Keukenkampioen Helmond
Engelseweg 202A
5705 AJ Helmond
tel: 0492 793 793
www.keukenkampioen.nl

Klantenservice Keukenkampioen

Voor alle vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij de klantenservice van Keukenkampioen. U kunt in contact komen met de klantenservice van Keukenkampioen door het contactformulier in te vullen.

Dit contactformulier is te vinden onder het kopje contact op de website van Keukenkampioen. U kunt de Klantenservice ook telefonisch bereiken. Het nummer van de klantenservice is: 0416-539 325.

Keukenkampioen Helmond Telefoonnummer

U kunt het filiaal in Helmond telefonisch bereiken indien u de klantenservice niet nodig heeft. Het telefoonnummer  is: 0492 793 793.

U kunt ze alleen bereik op dit telefoonnummer onder de openingstijden. De openingstijden vindt u in het kopje hieronder.

Keukenkampioen Helmond Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Helmond zijn:

Maandag 12:00 – 15:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 18:00
Vrijdag 09:30 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag* 11:00 – 18:00

* Indien zondag geopend.

Koopzondagen

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken? Bent u benieuwd of dit in het weekend mogelijk is? Keukenkampioen is in deze plaats regelmatig geopend op zondag.

Het volledige overzicht van de koopzondagen en geopende feestdagen is te vinden op de website van Keukenkampioen.

Keukenkampioen Helmond ervaringen

Mensen die net een nieuwe keuken hebben gekocht hebben vaak een uitgesproken mening over de desbetreffende keukenzaak. Deze meningen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Deze zijn vaker negatief dan positief.

Dit komt doordat mensen sneller van zich laten horen als ze een slechte ervaring hebben met de aankoop van een nieuwe keuken. Ga er dus niet vanuit dat de ervaringen altijd volledig waar zijn.

Keukenkampioen ervaringen

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Keukenkampioen.