Marcel Jansen keukens Helmond

Marcel Jansen keukens Helmond? Na 20 jaar voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben, heeft Marcel Jansen besloten om een eigen bedrijf op te starten. Het bedrijf heeft al ruim 25 jaar ervaring en heeft dus een goed oog voor details. Ook zijn ze in vele sectoren erg actief. Marcel Jansen keukens luistert goed wat voor wensen u heeft, daarom is persoonlijk contact erg belangrijk voor Marcel Jansen keukens. Het keukenbedrijf is niet gebonden aan de standaard maten. Alle maten bij Marcel Jansen zijn mogelijk. Alles wat de klant maar wenst.

Ontvang de gratis keukenbrochures of bekijk de goedkoopste keukens van Helmond.

Marcel Jansen keukens HelmondMarcel Jansen keukens Helmond

Marcel Jansen Keuken en Interieurbouw
Sjef Remmenlaan 58
5706 DB Helmond
Tel 0492-528807 / Mobiel 06-22225845
www.m-jansen.nl

Klantenservice Marcel Jansen keukens

Voor meer informatie kunt u terecht bij Marcel Jansen keukens. U kunt Marcel Jansen telefonisch benaderen door te bellen naar het volgende nummer: 0492-528807. Marcel Jansen heeft ook een mobiele nummer. Het mobiele nummer is: 06-22225845.

Marcel Jansen keukens Helmond Telefoonnummer

U kunt het filiaal in Helmond telefonisch bereiken indien u de klantenservice niet nodig heeft. Het telefoonnummer van Marcel Jansen keukens Helmond is: 0492-528807. U kunt ze alleen bereiken op dit telefoonnummer onder de openingstijden. De openingstijden vindt u in het kopje hieronder.

Marcel Jansen keukens Helmond Openingstijden

De openingstijden van het filiaal in Helmond zijn:

De openingstijden zijn bij ons niet bekend. U kunt Marcel Jansen telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Ook kunt u contact op nemen door een mail te sturen. Het e-mail adres is: info@m-jansen.nl

Koopzondagen

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken? Bent u benieuwd of dit in het weekend mogelijk is? Stuur een e-mail naar Marcel Jansen of neem contact op door te bellen.

Marcel Jansen keukens Helmond ervaringen

Mensen die net een nieuwe keuken hebben gekocht hebben vaak een uitgesproken mening over de desbetreffende keukenzaak. Deze meningen zijn terug te vinden op verschillende ervaringensites. Deze zijn vaker negatief dan positief. Dit komt doordat mensen sneller van zich laten horen als ze een slechte ervaring hebben met de aankoop van een nieuwe keuken. Ga er dus niet vanuit dat de ervaringen altijd volledig waar zijn.

Dit was een volledig overzicht met alle informatie over Marcel Jansen keukens.